Nieuw terrein: St. Walrick

St. Walrick in Overasselt 
We hadden nogal een rijtje wensen waaraan het Winterbushcraftterrein moest voldoen. Sommige suggesties vielen daarom af, maar wie weet komen we er wel een keer in de zomer. Ons lijstje met potentiƫle terreinen is weer lekker aangevuld.

En het is gelukt om een mooi en geschikt terrein te vinden: ons winterweekend is op Scouting labelterrein St. Walrick in Overasselt. Het nieuwe terrein biedt ons veel faciliteiten – en een zandgrond, en dat is in de winter een must om bij vorst niet ‘in de prut’ te staan. 

Ter oriĆ«ntatie: St. Walrick lig in natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, in het zuiden van Gelderland, niet al te ver van Nijmegen. Zie www.st-walrick.nl voor meer info en foto’s.

Gratis ticket
Er waren een paar bushcrafters die dit terrein noemden. Zij krijgen van ons deze keer gratis toegang tot het Bushcraftweekend. Deze personen krijgen persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder het terrein op Google Maps