Ben ik erbij of niet?

VraagtekenDit weekend was razendsnel volgeboekt en dat levert altijd veel vragen op, zoals: Moet ik al betalen? Ik sta op de wachtlijst, is er al een plekje vrij? Ik ben vergeten iemand aan te melden, kan die nog mee?

Geduld

Hier is maar één antwoord op: heb a.u.b. geduld totdat onze penningmeester je een email stuurt. We kunnen niet op alle losse vragen ingaan (klein team, veel werk), maar vertrouw erop dat je een reactie krijgt.

Betalen

Je bent pas definitief ingeschreven voor het Bushcraftweekend als je deelnamegeld binnen is op de bankrekening NL31RABO0140379061 van Stichting Bushcraft en de penningmeester je deelname heeft bevestigd. Je kunt tot twee weken voor het weekend gratis afzeggen. Je krijgt dan je geld teruggestort. Hierna betaal je 50% van je inschrijfkosten.