Nieuwe bestuursleden

We hebben drie nieuwe bestuursleden die zich graag aan jullie voorstellen:

• Lieneke Bakker (29) die de taak van secretaris op zich heeft genomen.
  • Rianneke Mees (38) volgt Rody Klop op als penningmeester van de stichting.
  • Daarnaast was Thijs Knoester (38) een tijdje geleden al bestuurslid geworden. Hij zorgt voor de communicatie en PR.

LienekeLieneke Bakker (29) neemt de taak van secretaris op zich. Lieneke studeerde Bos- en Natuurbeheer en ging als student veel naar buiten: weekenden weg het bos in, excursies naar het buitenland of gewoon op de bonnefooi het bos in. Na haar studie woonde ze met haar vriend 5 jaar lang in Canada. Daar ontdekten zij het kano-kamperen, een hele mooie manier om dieper de natuur in de trekken en je even helemaal alleen op de wereld te voelen. Tijdens die trips was het een uitdaging om vuur te maken met een firesteel, een maaltje bij elkaar te vissen en de kampeerplaats comfortabel te maken met een eigengemaakt bankje. Dingen die bushcrafters ook leuk vinden, toch?

Rianneke kleinRianneke Mees (38) volgt Rody Klop op als penningmeester van de stichting. Als ‘vrouw-van’ heeft ze de laatste jaren al vaak de organisatie van het bushcraftweekend van dichtbij meegemaakt. Rianneke is journalist van beroep en velen hebben haar ook op bushcraftweekenden zien rondlopen met een kladblok en een pen. Nu zal ze ook pen en papier hanteren, maar schrijft ze cijfers in plaats van letters. Zij is dus ook de persoon die met de deelnemers de aanmelding en betaling zal afhandelen.

ThijsDaarnaast was Thijs Knoester (38) een tijdje geleden al bestuurslid geworden. Hij zorgt voor de communicatie en PR. In het dagelijks leven is hij communicatieman, en die ervaring komt goed van pas bij de stichting. Thijs volgde ooit een cursus bij EXTRA als eerste kennismaking met bushcraft. Daarna heeft hij (samen met broer Jurjen) een aantal keren workshops leerbewerken en primitief vissen gegeven. Na een aantal jaren niet op de weekenden te zijn geweest, kroop het bloed waar het niet gaan kon en is hij bestuurslid geworden. Thijs woont in het groene Brabant en is ook natuurgids.