PRIMEUR: sneak peek Bushcraft Handboek van EXTRA Survival én workshop

René Nauta en Beke Olbers van EXTRA Survival (Neerlands eerste en langstlopende bushcraftschool) zijn komend bushcraftweekend aanwezig voor een primeur: een ‘sneak peek’ in het het eerste bushcraftboek van volledig Hollandse bodem! En ook nog een workshopwandeling als kers op de taart.

Sneak peak Bushcraft Handboek

Schermafbeelding 2015-09-16 om 12.22.54Zoals je misschien weet geeft EXTRA nog dit jaar het ‘Bushcraft Handboek’ uit. Een heel uitgebreid boek vol technieken, veel foto’s en verhalen. Hoofdstukken: Vuur, Bivak, Water, Eten, Tracking, Toepassingen (van planten, bomen, enz) en Op stap. Nieuwsgierig? Op aankomend bushcraftweekend ligt er bij de stand van Bushcraftshop.nl een aantal pagina’s om te bekijken. René of Beke zal daar ook zijn om je vragen te beantwoorden! Meer info over het boek op EXTRA’s blog.

Workshopwandeling: Maak buiten je thuis

“Bushcraft is kijken” en “Maak buiten je thuis” zeggen ze bij EXTRA altijd. Als je buiten bent is er vanalles te zien. Maar als je tondel zoekt, mis je misschien wel een heleboel andere dingen. EXTRA neemt je graag mee op een wandeling. Al lopend vertellen zij wat wij zien, wat je er mee kan, hoe je iets maakt, waar en hoe je snel een basha ophangt, welk dier er geweest is, enzovoorts.